Omet al contingut

Solucions de control industrial, mesura i registre de dades

Millori l'eficiència del seu procés, la qualitat dels productes i minimitzi els rebutjos amb l'alta precisió dels nostres controladors. Aquests instruments rics en funcions ofereixen versatilitat d'aplicacions i presenten una interfície clara i amigable

Característiques com Inici ràpid, text d'ajuda, configurador gràfic per a PC, li asseguren que els seus costos d'enginyeria siguin mínims fins i tot per a les configuracions més sofisticades.

Asseguri que les seves valuoses dades de procés es mantenen fora de perill amb la nostra gamma de registradors i programari de gestió de dades.

Junt amb algunes de les millors i provades estratègies de registre i arxiu, els registradors Eurotherm ofereixen una gran quantitat de funcions com a lots Audit Trail, signatura electrònica i operació visualització remota, garantint una òptima eficiència operativa i permetent convertir dades en la informació requerida per donar valor al seu procés.

Millori el rendiment del seu procés i estalviï en costos energètics amb el nostre formidable rang d'equips de potència. Cobrint tot tipus de càrregues i tensió, aquests productes ofereixen característiques avançades com estratègies d'alarmes d'alt rendiment, detecció de fallades de càrregues i són suportades per la nostra àmplia experiència en tot tipus d'aplicacions de control de potència.

Es pot imaginar a un expert en automatització de processos i en administració de dades?

Les nostres solucions d'automatització de processos són ampliables; des de l'aplicació HMI més petita a la xarxa més gran d'automatització empresarial; mitjançant un conjunt d'eines que proporcionen la flexibilitat i escalabilitat necessàries per desenvolupar aquestes solucions d'una forma rendible.

Amb una àmplia gamma d'unitats simples però enginyoses i arrencadors suaus, Eurotherm pot suportar tot tipus d'aplicacions i indústries. Des d'aplicacions simples fins a sistemes complexos, les unitats ofereixen rendiment precís i dinàmic amb una fàcil instal·lació i operació.

Novetats

WATLOW adquereix Eurotherm

WATLOW

Eurotherm Data Reviewer

data reviewer eurotherm

Eurotherm Data Reviewer, la nova generació de software per a la explotació del registre de dades CFR21 i Audit Trail.

Nanodac

nanodac

Imagini millor i més petit, nosaltres ho hem fet. Hem combinat nostra extensa experiència en seguretat de dades i control, a nivell mundial, per oferir-li el millor en registre i control en un producte compacte, que estalvia espai i amb una nítida pantalla en color.

EPC 3000 Controladors Programables amb Ethernet

epc3000

Ajudant a proporcionar un procés eficient i segur

La gamma EPC3000 de controladors de procés i temperatura de cicle únic programables maximitza l'eficiència i repetitivitat i està certificada per a la robustesa de les comunicacions de seguretat cibernètica.

CERTIFICAT ÉS17/21269


El sistema de gestió de FLUX INGENIEROS, S.L. ha estat avaluat i certificat respecte al compliment dels requisits d'ISO 9001:2015 per a la comercialització d'equips d'automatització industrial.


enginyers bcnVàlid fins al dos de febrer de 2023